Neuvontapalvelut

Energianeuvonta

Energianeuvontaan voi varata itselle parhaiten sopivan ajan ajanvarauskalenterin kautta sekä liittää mukaan tausta-aineistoa asiaan liittyen.

Neuvontapalvelu tarjoaa tietoa taloyhtiöiden toimijoille liittyen energiankäyttöön ja -säästöön sekä energiatehokuutta parantaviin korjauksiin.

Lakineuvonta

Kiinteistöliiton valtakunnallinen lakineuvontapuhelin palvelee jäsenkiinteistöjen isännöitsijöitä, hallituksen jäseniä, tilintarkastajia sekä toimialajärjestöjen edustajia
ma-to klo 9-15 ja pe klo 10-15 puhelimitse numerossa (09) 1667 6300.

Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen toimistolle voit sopia tapaamisen puhelimitse tai sähköpostilla.

Korjausrakentamisen neuvonta

Kiinteistöliiton jäsentaloilla on käytössä valtakunnallinen korjausrakentamisen neuvontapalvelu. Palveluun kuuluvat kiinteistön tekniikkaan, kunnossapitoon ja energia-asioihin liittyvät kysymykset.

Palvelu toimii puhelinneuvontana ja jäsenyys tarkistetaan ennen puhelun yhdistämistä neuvontaan, kuten muissakin Kiinteistöliiton jäsenpalveluissa. Neuvontaa ja lausuntoja ei anneta sähköpostilla. Uusi palvelu sisältyy jäsenmaksuun.

Korjausrakentamisen neuvonta palvelee tiistaista torstaihin klo 9.00-12.00 numerossa (09) 1667 6311 ja neuvontapalveluun voivat soittaa jäsentaloyhtiöiden isännöitsijät, puheenjohtajat ja hallitusten jäsenet sekä muut jäsenkiinteistöjen edustajat.

Talous- ja veroneuvonta palvelee jäsenistöä ma-to klo 9-12

Talous- ja veroneuvontaa on lisätty, kun Tapio Tikkasen lisäksi neuvontaa antaa nykyään myös Kiinteistöliiton talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

Neuvontaa saa neljänä päivänä viikossa:
ma - to klo 9 - 12 numerosta (09) 1667 6369.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.