Kiinteistöliitto Kanta-Häme

Kiinteistöliitto Kanta-Häme on kantahämäläisten kiinteistönomistajien etujärjestö. Yhdistyksen jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä sekä muita kiinteistönomistajia.

Jäsenkiinteistöt saavat yhdistyksen välityksellä käyttöönsä alan tuoreimman tiedon ja kiinteistöalaan perehtyneiden asiantuntijoiden palvelut.

Kiinteistöliitto Kanta-Häme on valtakunnallisen Suomen Kiinteistöliiton jäsenjärjestö. Kiinteistöliittoon kuuluu 23 kiinteistöyhdistystä ja niiden kautta yli 30 000 jäsenkiinteistöä, joissa asuu yli 2 miljoonaa suomalaista.

Kiinteistöliitto Kanta-Häme on perustettu vuonna 1892. Nykyisin yhdistys edustaa lähes 1000 jäsenyhtiötä ja niiden yli 50 000 asukasta. Jatkuvasti kasvava jäsenpohja auttaa yhdistystä ja koko liittoa turvaamaan taloyhtiöiden edut sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Jokainen uusi jäsenkiinteistö lisää yhdistyksen ja liiton kannanottojen painoarvoa ja parantaa resursseja kehittää jäsenille uusia palvelumuotoja.

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.