Maanmittauslaitoksen osakeluettelon siirtoklinikka Hämeenlinnassa

02.11.2023 klo 12.00 Kiinteistöliitto Kanta-Häme ry:n toimisto

Huoneistotietojärjestelmän ja osakeluettelon siirron apuklinikka

Osakeluetteloiden siirto tulee tehdä vuoden 2023 loppuun mennessä - tervetuloa huoneistotietojärjestelmän ja osakeluettelon siirron apuklinikalle Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen tiloihin Hämeenlinnaan.

Maanmittauslaitoksen asiantuntijat tarjoavat tapahtumassa henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa taloyhtiösi osakeluettelon siirrossa huoneistotietojärjestelmään. Klinikasta on hyötyä erityisesti pienille taloyhtiöille, jotka eivät ole vielä siirtäneet taloyhtiönsä osakeluetteloa huoneistotietojärjestelmään, ja jotka eivät käytä isännöintitoimistoa. Opastus kestää noin 45 minuuttia.

Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. Pääset ilmoittautumaan apuklinikalle täältä. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 26.10.2023 klo 16.

Mikäli neuvontatuokioiden ajat loppuvat, ilmoittaudu Maanmittauslaitoksen järjestämään ”Näin siirrät osakeluettelon” -verkkokoulutukseen 14.11. Lisätietoja webinaarista saat seuraamalla Maanmittauslaitoksen Tapahtumat ja koulutukset -nettisivua. Tapahtumat päivittyvät sivulle syyskuun aikana.  

Huom! Ennen kuin tulet apuklinikalle siirtämään osakeluetteloa, huolehdi, että nämä asiat ovat kunnossa.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

 Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.