Kiinteistöliitto Kanta-Häme ry:n 130 -vuotisjuhla Hämeenlinnan Verkatehtaalla (jäsenet)

03.11.2022 klo 18.00 Hämeenlinnan Verkatehdas

Tervetuloa juhlistamaan 130-vuotiasta Kiinteistöliitto Kanta-Häme ry:tä Hämeenlinnan Verkatehtaalle!

Toivotamme juhliin tervetulleiksi kaikki jäsentaloyhtiöidemme hallitusten puheenjohtajat aveceineen. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten pyydämme ilmoittautumaan juhlaan 19.10. mennessä. Ohjelman/aikataulun muutokset ovat mahdollisia. Pukeutumiskoodi: cocktail*.

Ohjelma:

Klo 18.00 Alkumalja ja tervetulosanat, musiikkia

Klo 18.15 Puheet ja palkitsemiset

Klo 19.00 Cocktailpalat ja verkostoitumista, musiikkia

Klo 20.00 Stand-up -esitys

Klo 20.30 Kahvit ja verkostoitumista, musiikkia

Klo 21.30 Tilaisuus päättyy

Juhliin järjestetään kuljetus Forssasta. Bussikuljetus lähtee Forssasta klo 17.00 tilausajolaiturista (Vapaudenkatu). Paluukuljetus lähtee klo 21.30 ja on perillä Forssassa klo 22.30.

 

*Cocktail-pukukoodi on hiukan tummaa pukua arkisempi pukukoodi. Tätä pukukoodia käytetään usein vapaamuotoisissa tilaisuuksissa, kuten syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut tai nimensä mukaisesti klo 18 jälkeen alkavat cocktailtilaisuudet. Miehelle tyylikäs irtotakki ja siisti alaosa ovat cocktailtilaisuuteen sopiva asukokonaisuus. Naiselle taas klassinen cocktailmekko, siisti housupuku tai juhlava hame ja toppi yhdistelmä ovat varma valinta cocktail-pukukoodia mukaileviin tilaisuuksiin.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.