Webinaari: Isännöinnin laatu ja ISA-auktorisointi

18.05.2021 klo 17:30

Kiinteistöliitto järjestää jäsentaloyhtiöille maksuttomia koulutuksia verkossa. Webinaarit ovat avoimia kaikille jäsentaloyhtiöille koko Suomen osalta, joten onpa taloyhtiösi jäsen missä päin Suomea tahansa, niin voit osallistua tähän webinaariin.

Kouluttajina toimivat Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n asiamies Antti Kumpulainen ja Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen.

Koulutuksessa käsitellään isännöinnin laatuun liittyviä asioita, Isännöinnin laatu 2020 -tutkimuksen tuloksia läpi sekä sitä mitä taloyhtiön kannalta merkitsee, että isännöintiyritys ja/tai isännöitsijä on auktorisoitu.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka lopussa on osallistumislinkki.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat jäsentalojen edustajille maksuttomia.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.