Webinaari: Osakeluettelon siirto huoneistotietojärjestelmään

20.05.2021 klo 17:30

Kiinteistöliitto järjestää maksuttomia koulutuksia verkossa. Webinaarit ovat avoimia kaikille taloyhtiöille koko Suomen osalta, joten onpa taloyhtiösi jäsen missä päin Suomea tahansa, niin voit osallistua tähän webinaariin.

Webinaarin aiheena on huoneistotietojärjestelmä sekä erityisesti siihen liittyvä osakeluettelon siirtopalvelun esittely. Tilaisuuden sisältö on kohdistettu erityisesti taloyhtiöille, jotka tulevat siirtämään osakeluettelonsa huoneistotietojärjestelmään osakeluettelon siirtopalvelun avulla. Kouluttajina webinaarissa toimivat Maanmittauslaitokselta Saija-Mariia Ropponen ja Markus Tast.

Ohjelma:

17.30–17.45 Tilaisuuden avaus, huoneistotietojärjestelmän yleisesittely

17.45–18.45 Osakeluettelon siirtopalvelun esittely

18.45–19.00 Yhteenveto

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka lopussa on osallistumislinkki.

Mikä on webinaari? Webinaari on internetissä toteutettu verkkoluento, johon osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan, älypuhelimeltaan tai tabletiltaan paikasta riippumatta. Webinaariin pääsee mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen ei tarvita mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten on oltava kaiutin tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa ei tarvita. Webinaarit ovat maksuttomia.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.